آیا می دانید صدف خوراکی امروز یکی پرخاصیت ترین صیدهای روز دنیا محسوب می شود؟آیا می دانید صدف خوراکی چه خواصی دارید؟آیا می دانید امروز صدف خوراکی یکی از محصولات صادراتی دنیاست؟با ما همراه باشید تا فروشگاه اینترنتی آوین کنسرو صدف خوراکی را به شما معرفی کند با کمترین قیمت و با صید روز بندر.
صدف خوراکی
شما تنها در صورتی می توانید صدف خوراکی مصرف کنید که کاملا تازه و مغز پخت باشد.صدف، جزء غذاهای غنی از مواد مغذی است و هنگامی که به درستی پخته شود می تواند مواد مغذی روزانه مورد نیاز بدن را تامین کند.صدف خوراکی فقط برای شور و میل جنسی مفید نیستند. حلزون ژلاتینی حاوی میزان زیادی فلز روی است که یکی از بهترین مواد برای تقویت سیستم ایمنی بدن به شمار می رود. این ماده کمک می کند تا سلول های سفید و سایر پادتن ها سریعتر تولید شوند و باعث تقویت آنها نیز می شوند تا بهتر دربرابر بیماری ها مقابله کنند. فلز روی برای عملکرد سلول های بسیار حیاتی است و باعث تقویت 100 نوع مختلف آنزیم میشود که واکنش های شیمیایی بدن را توسعه می دهند. فلز روی چه با سمی کردن عاملان عفون و چه با تقویت واکنش های دفاعی بدن در محل عفونت، از رشد ویروس ها و باکتری ها جلوگیری به عمل می آورد.پزشکان برآورد می کنند که یک انسان متوسط، بین 15 تا 25 گرم فلز روی در روز نیاز دارد تا سالم بماند. اما اگر احساس می کنید که در شُرُف سرماخوردگی هستید، می توانی استفاده از این ماده ی غذایی را بیشتر کنید. اما دقت داشته باشید: استفاده ی بیش از حد صدف خوراکی باعث مسمومیت می شود. زیادی این ماده مانع جذب مس و آهن به بدن می شود، که منجر به کم خونی است. اگر این ماده ی غذایی به مذاقتان خوش نمی آید می توانید به جای آن از خرچنگ، گوشت گاو، بوقلمون و حبوبات استفاده کنید. همه ی این ها حاوی فلز روی هستند.
خواص صدف خوراکی
- صدف با دارابودن کلسیم و کوفاکتورها به حفظ سلامت استخوان ها کمک می کند. کلسیم موجود در صدف سبب حفظ سلامتی استخوان ها و تراکم استخوانی می شود و از بروز پوکی استخوان، شکنندگی استخوان ها، آرتروز و سایر بیماری های مربوط به استخوان جلوگیری می کند.
- صدف خوراکی با دارابودن آنتی اکسیدان ها سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. ویتامین A، ویتامین C و روی موجود در صدف با تقویتسیستم ایمنی بدن، عوامل خارجی را که قصد تاثیر مخرب روی سلول های سالم دارند را از بین می برند.
- صدف خوراکی با دارابودن کالری و چربی پایین، گزینه مناسبی برای افرادی است که به دنبال کاهش وزن هستند. به علاوه این ماده مغذی دارای مقادیر بالای پروتئین است که برای کاهش وزن سودمند است.
- صدف یک ماده غذایی مفید برای تقویت قوای جنسی مردان محسوب می شود. صدف خوراکی با دارا بودن مقدار زیادی آمینو اسید، سبب تحریک تولید هورمون تستوسترون می شود که افزایش تولید و ترشح تستوسترون، بهبود عملکرد جنسی در مردان را به دنبال دارد. همچنین بر اساس تحقیقات صورت گرفته کمبود روی هم می تواند باعث کاهش نیروی جنسی در مردان شود که صدف با دارابودن روی می تواند به جبران این کمبود کمک کند.
- کم خونی یک بیماری ناشی از کمبود گلبول های قرمز سالم در بدن است که منجر به نشانه های کم خونی مانند خستگی، پوست پریده و سرگیجه می شود.
- به طور خاص، میگوها، حلزون ها و اسکالوپ ها دارای پروتئین زیادی هستند و می توانند تا ۲۲ گرم کامل در یک وعده غذایی عرضه کنند.
قبل از مصرف صدف خوراکی به نکات زیر توجه کنید؟
- انواع بسته این صدف ها را تهیه کنید، چرا که تازه هستند و بوی آب شور را می دهند.
- این صدف ها را بلافاصله پس از خرید، مصرف کنید، و در یخچال نگه داری نکنید.
- پوشش خارجی صدف ها را تمیز کنید، تا باکتری ها و آلودگی هایش از بین بروند. اویسترها به طور معمول به صورت دست نخورده و همراه با پوسته هایشان پخته می شوند.
- اگر می خواهید صدف ها را سرخ کنید، ابتدا می توانید آن ها را با افزودن سبزیجاتی بجوشانید، تا بوی بدشان برطرف شود و همچنین گوشت داخلی شان کاملا بپزد.
- صدف ها را به طور کامل بپزید. صدف های نیمه پخته ممکن است، باکتری ها و انگل هایی در خود داشته باشند. با توجه به بیانات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده (CDC) وFDA ، شما باید حلزون های صدف دار (که صدف های خوراکی اویستر نیز شامل آن هاست) را تا دمای 145درجه فارنهایت بپزید تا باکتری ها و انگل های مضرشان از بین بروند.
- اویستر، در صورتی که به طور کامل طبخ شود و حد اعتدال در مصرف آن رعایت شود، غذای سالمی است. از غذاهای دریایی تازه طبخ شده استفاده کنید تا از بروز هر گونه خطر آلودگی باکتریایی اجتناب کنید. از مصرف صدف های کنسرو شده و بخارپز بپرهیزید، چرا که ممکن است برایتان خطرناک باشند. در صورتی که ترجیح می دهید که این صدف را از رستوران سفارش دهید، از طبخ مناسب غذاهای دریایی شان، اطمینان حاصل کنید.
طرز پخته شدن صدف خوراکی
- روغن را در تابه ووک ریخته موسیرها را تفت دهید تا عطرشان بلند شود.
- برگ لیمو و زنجبیل و شکر را اضافه کنید تا کاراملی شود.
- استک ر اضافه کرده به جوش که آمد صدف ها را اضافه کنید.
- حسابی بجوشانید تا خوب طعم دار شود . صدف ها را 3 – 5 دقیقه بجوشانید تا باز شوند.
- سپس سبزیجات را اضافه کرده هم بزنید و صدف ها را از ظرف خاج کرده رویشان پیازچه خرد شده بریزید.
- صدف هایی که باز نشده اند را سرو نکنید.
مرکز پخش عمده صدف خوراکی در ایران
امروز فروشگاه اینترنتی ما یکی از پرفروش ترین فروشگاه های عرضه کننده انواع کنسروجات و غذاهای دریایی است فقط کافیست یکبار ازما خرید کنید و مشتری همیشگی ما باشید ما امروز با کیفیت ترین کنسرو ها و صدف خوراکی صید روز دریا را به شما عرضه میکنیم با کمترین قیمت برای ثبت سفارش و اطلاع از قیمت محصولات همین حالا با کارشناس فروش ما تماس بگیرید و لذت خرید فوق العاده ارزان صدف خوراکی را به صورت عمده و خرده با ما تجربه کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.