انواع تن ماهی ارزان
پخش تن ماهی جنوب
تن ماهی مرغوب به دلیل طعم، رنگ، بو، کیفیت و ارزش غذایی متفاوت قیمت های متفاوتی دارد اما برای افراد غیر متخصص تعیین نوع ماهی تن با نگاه امکان پذیر نیست. هوور٬گیدر زرده و مارلین مهمترین انواع ماهی تن است که برای کنسرو در آبهای جنوب ایران استفاده می شود. بهترین نوع ماهی تن است اما بیشتر کنسرو ماهی تن در بازار ایران از نوع هوور است و حتی محبوب ترین نوع ماهی تن به حساب می آید.زرده در رتبه های بعدی کیفیت و قیمت قرار دارند و برخی منابع زرده ها را به عنوان ماهی تن طبقه بندی نمی کنند. ماهی تن و محصولات مرتبط با آن یکی از غنی ترین غذاها نامیده می شود زیرا دارای کالری و پروتئین زیادی است و حاوی مقدار قابل توجهی اسیدهای آمینه ضروری است که توسط هضم می شود.تن ماهی نوعی ماهی با ارزش پروتئین بالا است. مقدار پروتئین در 100 گرم ماهی تن بین 22/6 تا 26،2 گرم است.علاوه بر این ، ماهی تن حاوی مواد معدنی ، کلسیم ، فسفر ، منگنز ، آهن ، سدیم ، سلنیوم ، ویتامین A (رتینول) و ویتامین های گروه B (تیامین ، ریبوفلاوین ، نیاسین) است. از همه مهمتر ، ماهی تن ، مانند اکثر ماهی ها ، سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که باعث کاهش مشکلات پوستی و التهاب و بهبودی بیماری های قلبی می شود. ماهی تن باید به مدت 20 دقیقه جوشانده شود. بعد از آن اگر طعم و رنگ غذا غیرطبیعی باشد ، فاسد شده است.با ما همراه باشید تا در این مقاله شما را با انواع تن ماهی و پخش تن ماهی جنوب بیشتر آشنا کنیم.
انواع تن ماهی ارزان
مشتری های بسیار زیادی در سراسر کشور و در بازارهای داخلی به دنبال خرید عمده تن ماهی هستند و همیشه می خواهند ارزان ترین و قیمت مناسب ترین تن ماهی ها را که دارای کیفیت های فوق العاده عالی هستند خریداری می کنند.انواع تن ماهی های بازار ایران عمدتا با ماهی های هوور٬زرده٬مارلین و گیدر درجه یک هستند که دارای کیفیت های بسیار عالی هستند.
پخش تن ماهی جنوب
جنوب کشور قطب تولید عمده انواع تن ماهی های درجه یک و اعلا در ایران است که بهترین و مرغوب ترین تولیدات را راهی بازارهای داخلی و خارجی می کند.پخش عمده انواع تن ماهی جنوب عمدتا از طریق نمایندگی ها و مراکز پخش عمده تن ماهی صورت می گیرد و شما می توانید بهترین ها را با بهترین قیمت ها خریداری کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.