روغن کنسرو تن ماهی چیست؟
طرز تهیه کنسرو تن ماهی
گوشت بیشتر انواع ماهی ها سرشار از اسیدهای چرب ضروری مانند امگا 3 و امگا 6 است. امگا 3 ورمهای جلدی و داخلی را کاهش داده سرعت بهبود مشکلات قلبی را بالا میبرد و در کل امکان بروز چنین مشکلاتی را کاهش می دهد. این اسید چرب امگا 3 همچنین در روغن های نباتی مانند کانولا، کتان، گردو، ذرت و سویا یافت میشود. ماهی منبع بسیار عالی آهن،پروتئین و ویتامیتهای آ و ب هم هست و وجود آن در رژیم غذایی سالم توصیه میشود.در هر کشور برای استفاده از ماهی جهت کنسرو کردن استاندارد خاصی تعریف شده است. در کشور ما، گونه هوور مسقطی یا خطی، گیدر یا زردباله، هوور بندری و زرده مورد تأیید استاندارد ملی می باشند.همانطور که می دانید تن ماهی مرغوب دارای ویژگی هایی است که آن را از یک تن ماهی بی کیفیت متمایز میکند. به عبارت دیگر تن ماهی ای سالم است که از روغن های با کیفیت بالا و دارای ویتامین استفاده کرده باشد.با ما هراه باشید تا در این مقاله شما را با انواع روغن مورد استفاده در کنسرو تن ماهی و طرز تهیه انواع کنسرو تن ماهی بیشتر آشنا کنیم.
روغن کنسرو تن ماهی چیست؟
روغن موجود در کنسرو تن ماهی مربوط به چربی ماهی نیست و از نوع روغنهای مایع نباتی سویا، ذرت، پنبه دانه یا زیتون است. این روغنها کالری بالایی دارند و چاقکننده هستند و بهتر است قبل از مصرف از ماهی جدا شود و یا اگر علاقه مند به روغن های گیاهی هستید می توانید همراه با ماهی مصرف کنید.ماهی با توجه به ارزش غذایی بالا جزو پروتئینهای با کیفیت محسوب میشود اما کسانی که دچار چربی خون هستند یا فشار خون دارند، باید توجه داشته باشند که روغن کنسرو ماهی و میزان نمک این محصولات ممکن است برایشان مناسب نباشد.
طرز تهیه کنسرو تن ماهی
بهترین ماهی برای تهیه کنسرو تن ماهی، ماهی هوور است، ولی از همین روش با انواع ماهی گوشتی که در دسترس دارید، می توانید طبخ کنید. این نوع پخت چون کالری کمتری دارد، برای افرادی که رژیم دارند نیز مفید است.ماهی هوور به دلیل طعم و مزه ای که دارد بسیار مناسب تر است.یکی از مهمترین روشهای آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها میباشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی میشود، بلکه از طریق کاهش راندمان سرعت یا توقف فعالیتهای شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش میدهد.به همین دلیل کنسرو کردن تن ماهی در کارخانجات به صورت اصولی است و تهیه و تولید می شود و با بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.