تولید کنسرو ماهی برای ارگان های نظامی

آنچه در این مقاله می خوانید…

کارخانجات تن ماهی در ایران

مراحل تولید کنسرو تن ماهی

تولید کنسرو ماهی برای ارگان های نظامی

این روزها همه از کنسرو تن ماهی و فواید آن و همچنین طرز تهیه کنسرو ماهی صحبت می کنند و خیلی جالب است که به دنبال داشتن اطلاعات بیشتر در این زمینه هستند تا شاید روزی بخواهند فعالیت کنند.روش تهیه انواع کنسرو تن ماهی در کارخانه ها با هم دیگر متفاوت است و تولید کننده برای موفقیت باید از بهترین و تازه ترین مواد اولیه برای تولید انواع کنسرو تن ماهی استفاده کند و همچنین برای به تولید رساندن آن از مجهزترین و به روزترین دستگاه ها استفاده می کنند که با متد های روز دنیا هم خوانی داشته باشد.روش تهیه انواع کنسرو ماهی در هر کارخانه متفاوت می باشد اما تولید کننده ای موفق است که از بهترین و تازه ترین مواد اولیه از جمله ماهی را استفاده کند تا یک کنسرو خوش طعم و لذیذی را به تولید برساند.با ما همراه باشید تا در این مقاله کارخانجات تن ماهی در ایران و مراحل تولید کنسرو ماهی را برای شما توضیح دهیم تا با آگاهی خرید کنید.

تولید کنسرو ماهی برای ارگان های نظامی

تمامی سازمان ها و ارگان های دولتی و نظامی برای تامین اغذیه نیروهای خود باید از مواد غذایی آماده استفاده کنند که در این شرایط کرونا کنسرو تن ماهی بهترین گزینه برای این افراد است که می توانند انواع کنسرو تن ماهی را در هر طعمی که خواستند در وزن های ۱۲۰ و ۱۸۰ گرمی با ماهی هوور و زرده درجه یک خریداری کنند.

تولید کنسرو ماهی برای ارگان های نظامی

کارخانجات تن ماهی در ایران

اگر بخواهیم در مورد کنسرو تن ماهی و کارخانجات موجود در ایران برای شما بگوییم بسیار بحث طولانی می شود ولی در کل تمامی کارخانجات ایران که کنسرو تن ماهی را تولید می کنند بیشتر در شهرهای جنوبی کشور مانند چابهار٬بوشهر و بندرعباس هستند و شهرهای شمالی کشور مانند رامسر هم به همراه اصفهان٬شیراز و مشهد هم این روزها دستی بر تولید دارند و با برندهای خود می خواهند با برندهای جنوب کشور رقابت کنند.

تولید کنسرو ماهی برای ارگان های نظامی

مراحل تولید کنسرو تن ماهی

به طور کلی یک کارخانه تولید کنسرو تن ماهی طبق مراحلی که در زیر توضیح می دهیم یک قوطی تن ماهی را تولید می کند و روانه بازار می کند.

  • تخلیه ماهی از کامیون سردخانه دار
  • انتقال ماهی به سردخانه کارخانه
  • بیرون آورردن انواع ماهی برای تولید
  • سرزنی و قطعه قطعه کردن ماهی
  • شستشوی ماهی
  • چیدن قطعات جدا شده روی سینی
  • پخت اولیه ماهی
  • جدا کردن استخوان های ماهی
  • کنترل وزن و مناسب بودن قوطی جهت پر کردن
  • انتقال قوطی به بخش نمک زنی
  • اضفه کردن روغن گیاهی
  • خارج کردن هوای قوطی(اگزاست)
  • در بندی قوطی و شستشوی قوطی
  • اتوکلاو کردن یا حرارت دادن
  • خشک کردن قوطی ها
  • بسته بندی و کدگذاری
  • انتقال به قرنطینه
  • انتقال به بخش لیبل زدن و بسته بندی کردن و گرفتن تاییده سلامت محصول

تولید کنسرو ماهی برای ارگان های نظامی

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
تماس بگیرید