سلامتی با مصرف مقداری کنسرو ماهی
هنگامی که به غذاهای سالم فکر می کنید، کنسرو ماهی ممکن است اولین چیزی باشد که در ذهن شما نقش می بندد.کنسرو ماهی همه خواص ماهی را در خود دارد و این بعث شده که در وعده غذایی بسیاری از خانواده ها جا داشته باشد.کنسرو ماهی دارای مقدار زیادی مواد مغذی است که به طور مستقیم با سلامت مغز مرتبط هستند. به عنوان مثال نیاسین که با کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و کاهش قدرت شناختی مرتبط با سن ارتباط دارد در این ماهی به وفور یافت می شود. کنسرو ماهی همچنین دارای اسیدهای چرب امگا ۳ است که می تواند عملکرد شناختی را افزایش داده و از بیماری های روانی مانند افسردگی جلوگیری کند.همچنین حملات قلبی و سکته دو تا از شایع ترین علل مرگ زودرس در جهان می باشند. ماهی ها به طور کلی از بهترین غذاها شمرده می شوند و خواص ماهی شامل حال قلب نیز می شود. به عبارتی مصرف منظم کنسرو ماهی سبب سلامت قلب می گردد.
شرایط نگهداری کنسرو ماهی در منزل
شرایط نگهداری کنسرو ماهی در منزل خیلی مهم است خیلی ها شاید سوال داشته باشند که جای نگهداری کنسرو ماهی در منزل کجاست؟یا اینکه باقیمانده کنسرو باز شده را کجا نگهداری کنیم؟دمای نگهداری کنسرو ماهی چقدر است؟آیا کنسرو ماهی در منزل فاسد می شود؟اینها سوالاتی است که ذهن خیلی از خانواده ها را درگیر کرده است در جواب باید بگوییم لزومی ندارد کنسرو را در جای خیلی خنک مانند یخچال نگهداری کنید. مهم این است که محل نگهداری آن نوسان دمایی نداشته باشد زیرا این نوسان باعث می شود قوطی کنسرو به نقطه شبنم برسد و سطح قوطی را رطوبت بگیرد. این رطوبت باعث زنگ زدگی، سوراخ شدگی و فساد محتویات آن می شود. یخچال هم به این دلیل که در آن به صورت مداوم باز و بسته می شود کنسرو را به نقطه شبنم می رساند و جذب رطوبت در کنسرو می تواند باعث زنگ زدگی و سوراخ شدن آن شود. معمولا بهترین دما برای نگهداری کنسرو بین ۲۰ تا ۲۵ درجه سانتی گراد است.در ضمن برای جوشاندن کنسرو ماهی قوطی را مستقیم روی شعله قرار ندهید و حدود 20 دقیقه بجوشانید و سپس مصرف کنید.
فروش تضمینی کنسرو ماهی اورگانا به صورت عمده

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.