طرز تهیه کنسرو خورشت سبزی چیست؟خورشت سبزی چه خواصی دارد؟قیمت آن در بازار چقدر است؟آیا می دانید در فروشگاه ما به چه طریقی به فروش می رسد؟آیا انواع خورشت ها را می شناسید؟ما قصد داریم در این سایت شما را با با این کنسرو فوق العاده خوشمزه آشنا کنیم.
خورشت سبزی
خورشت به دستهای از غذاها میگوییم که ترکیبی آبدار از سبزیجات سرخ شده و حبوبات آبپز هستند و معمولا همراه با گوشت در آشپزخانهها و رستورانهای ایرانی طبخ میشوند. این روزها بازار استفاده از انواع کنسرو خورشت نیز به خاطر کمبود وقت برای آشپزی، داغ شده است.البته در اصل این واژه خورش میباشد که از مصدر خوردن گرفته شده است. ولی استفاده از واژهی خورشت، در بین مردم بسیار رایج است. در ایران قدیم، غذای اصلی مردم ایران خورشت بوده است و برای قابل خوردن کردن این غذا از انواع نان استفاده میکردند. به تدریج با طبخ برنج به صورت پلو، استفاده از نان کاهش یافت و امروزه اغلب این وعدهی غذایی لذیذ همراه با پلو سرو میشود.در آشپزی ایرانی خورشت کاربرد فراوانی دارد و معمولا با برنج که به صورت پلو یا کته تهیه میشود، سرو میگردد. ایرانیها چلو خورشت را در وعدههای غذایی روزانه، مهمانیها و مراسم رسمی استفاده میکنند که خورشت سبزی یکی از آن خورشت هایی است که در بین مردم پرطرفدار و پرفروش است.
انواع خورشت سنتی در ایران
- خورشت های فسنجان
- قرمه سبزی
- قیمه سیب زمینی
- قیمه بادمجان
- خورشت کرفس
- خورشت آلو اسفناج
- خورشت کنگر
- خورشت بامیه
- خورشت گل کلم
- باقالی خورشت
طرز تهیه کنسرو خورشت سبزی
مواد اولیه:سبزی تازه،پیاز،گوشت گوسفند،لوبیا به مقدار لازم،لیمو عمانی،نمک ،فلفلو زردچوبه به مقدار لازم،گرد لیمو عمانی دلخواه
- یک روز زودتر لوبیا را در آب خیس کنیدو چند بار آبش را تعویض کنید.
- پیاز را به صورت ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید.
- پیاز خرد شده را با کمی زردچوبه مخلوط نمایید،سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند البته استفاده از گوشت تازه باعث خوشمزه شدن خورشت می شود.
- سپس لوبیاها را به گوشت اضافه کنید و2الی3پیمانه آب اضاف کنید و بگذارید تا گرم شود.
- سپس سبزی های خرد شده آماده را داخل ماهی تابه بریزید و حدود 10 دقیقه در روغن تفت دهید.
- سپس سبزی های تفت خورده را به خورشت اضافه کنید. لیموهای عمانی را نیز با چنگال سوراخ کنید و داخل قابلمه بیندازید و مواد را مخلوط کنید. پس از مخلوط شدن مواد 1 لیوان اب ولرم داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید.
- پس از به جوش امدن خورشت حرارت زیر قابلمه را کم کنید و به مدت 2-3 ساعت اجازه دهید خورشت کاملاً جا بیفتد ( به روغن بیفتد ). در این مدت چند بار خورشت را چک کنید تا آب کافی داشته باشد ؛ 10 دقیقه اخر نمک و فلفل و در صورت تمایل گرد لیمو عمانی بریزید، سپس در قابلمه را 10 دقیقه باز بگذارید تا پخت قورمه سبزی کامل شود.
فروشگاه ما این محصول پرطرفدار را به صورت اینترنتی و به دلیل پیشرفت تکنولوژی در اختیار مصرف کننده قرار می دهد به دلیل قیمت های ارزان و مناسب ماست که به یکی از فروشندگان اینترنتی انواع کنسروها تبدیل شده ایم برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناس و مشاور ما تماس بگیرید و راهنمایی بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.